Intelligens på tub
Ja så har den eviga blondinen blivit brunett igen.

Intelligens på tub kallas det oxå.:o)

jag m häst tänder


Gustav mini turtle


Victor vs Kessler


toalettpappers krig

jag och min svärmor har ett tyst toalettpappers krig mellan oss. när hon är hos oss så vänder hon på rullen så att pappret rullar på insidan alltså in mot väggen........och när jag är hos henne så vänder jag på rullen så den rullar utåt......ingen av oss har sagt nått om att den andre terroriserer......ett stilla krig m.a.o.

En dansk undersökning visar att  jag har  rätt...alltså att den ska vända utåt.

min man har vänjt sig  och gör som jag gör.

men jag tror nog att varken jag eller svärmor kan låta bli att vända en rulle när man nu tycker att den rullar " fel håll".praktik

Usch jag känner mig gammal o grå.
FUUUUUL!!!!!!!!

Har aldrig ork till att fixa mig lite om ni förstår vad jag menar.

Ja ja och min super granne med 4 barn hon orkar gå en timme med mig o Sussie och precis efter så orkar hon springa en timme med min o Sussies man .................................... okej jag gjorde situps  när jag kom hem men vad hjälper det när jag har sååå dåligt samvete för att det inte är jag som springer den där timmen oxå...Plus att hon röker....hur orkar hon. smal och snygg är hon oxå.....och lika gammal som mig.

ja jag och min man ska på hotellövernattning i ålborg på lördag utan barn. ska bli mysigt......men vill känna mig lite snygg tills dess så jag får nog träna lite denna vecka. plus att jag ska nog ta en sväng om med fotfilen oxå.

Barna mår bra om man räknar bort att vår stora kille hade en närkontaktb med en stock på ögat i torsdags. Kom till akuten och fick en CT scanning och blev klämd och känd på. men det var som tur var inget allvarligt. Nu har han en mega stor blåtira på vänster öga. Ser ut som han gått en runda med Tyson( eller danska Mikkel kessler).

Vi kommer hem i jul. juppiiiiii

RSS 2.0