FRUSTRERAD

Igår var jag till doktorn med min stora kille p.g.a att han har ont i sitt vänstra öra.(i förrgår var vi hos en öron/näsa/hals doktor där sa de att han inte felade nått)

Han har gråtit otröstligt när vi ska ta av och på honom kläder och när vi bara kommit emot den lite och när han ska sova.....

Så kommer vi in till doktorn som verkar vara en söt man på nästan 60 år. Han klämmer och känner på honom runt och på örat. Min son rör inte en min.................Säger inte ett knyst.................Då konkluderar ju doktorn att han inte har ont..................Jag vet inte hur många ggr jag frågar sonen VAR det gör ont...........Det vill han inte svara på.......Så börjar jag at gråta inne hos doktorn, i frustration över att sonen inget vill säga och att han uppenbart inte har ont mer. Doktorn lugnar mer mig lite....då börjar sonen att gråta.........cirkusen är i full gång. Det ändar med att jag går därifrån lite halvt snyftande.

VAd händer.....jo när vi sätter oss i bilen och jag snuddar örat så sticker victor i gråt och säger att det gör ont.

Vi kör hem och han är jätte pipplig.

JAg börjar att tvivla på min mammacensor(den som aldrig annars ljuger när man kan märka att ens barn felar nått).

Han gråtertill och från hela eftermiddagen. Jag försöker till och med med lite tvång att få se på örat....men han blir som en ilsken katt och skriker hysteriskt.

Så kommer min man hem och lockar med honom ut...de leker jätte fint och han är glad.

Självklart så öppnar han upp sig för min man och han får minsann ta på örat.....så visar det sig att det är på ett speciellt ställe på örat som gör ont....och doktorn måste ju ha missat just det stället.

MEN VARFÖR VISAR SÅ INTE SONEN MIG DET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!JAG BLIR BÅDE LEDSEN OCH FRUSTRERAD

Litar haninte på mig eller????????

känner mig just nu som den sämsta mamman i världen. var har jag misslyckats?????

Min man säger att jag ska vara mera konsekvent och hård....så kommer sonen att veta var han han har mig och då känna sig mera trygg.  det har han nog rätt i .

ska jobba på mera konsekvenser..


FRUSTRERANDE ATT VARA MAMMA. MAN VILL JU GÖRA SITT BÄSTA

I dag (dag 3 hemma) ska vi till den första doktorn vi såg(öron doktorn) och så får vi se vad han säger.


Orolig!!!

Min söta väninnna på Santorini hänger med huvudet idag....Jag lider med henne. Allt går visst fel !!!!!UPP MED HUVUDET GUMMAN!!!!

Och jag bekymmrar mig bara om hår och klänningar......hur ytlig är jag?????????

Okej helt ytlig är jag inte i alla fall....Stora killen har fortfarande jätte ont på/i örat , så nu ska vi till vår egen läkare och se vad han har att säga.

Stora killen gråter ju hysteriskt på kvällen, när vi tar påhonom tröjan och när man kommer emot örat,  men vi vet inte vad det är..... Blir ju orolig ju.

Sommaren är lite på lur idag. solen skiner men det är molningt och det blåser.

Lillkillen grät när jag länmade honom hos dagmamman i dag........han vet inte att det är hans näst sista dag hos henne. Så i morgon är det jag som gråter.....Vi kommer att sakna henne jätte mycket.

Nu ska han till ett jätte dagis där storebror alla redan går.....men jag känner mig inte trygg.....han är ju en utbrytar kung.....Han får ju inte springa bort.......

Undrar vad han säger på måndag när min man går ifrån honom på dagis.......och han fattar att han ska bli där utan oss..............fyyyyyy jag våndas alla redan. ja ja jag ska inte ta ut sorgerna i förskott(mamma)

Men han kommer ju att ha sin storebror som trygghet.

det blir nog bra!!!En fråga till folket!!!!!!!kan jag fixa denna frisyr i mitt hår?????

Seger-frisyren! Zlatans sambo, Helena Seger, gick på fest i tuperad frisyr. Zlatans sambo, Helena Seger, gick på fest i tuperad frisyr.

   Börja med att sätta upp håret på hjässan i en tofs. Dra bak sidohåret och fäst det med spännen baktill.

  Släpp ut tofsen på huvudet och tupera hårbottnen försiktigt med en kam. Spraya, och kamma det tuperade håret försiktigt så att du får en slät yta, utan att dra ner volymen.

  Forma håret bakåt på hjässan och fäst med spännen baktill. Spraya rikligt, så håller sig frisyren hela kvällen.Tror ni att jag passar i denna frisyr till syrrans bröllop. tycker att frisyren ser kul och proffsig ut......vad säger ni andra där ute i mode bevissta världen?????

kram en lantis tjej som försöker att bli lite mere hipp :0)


Säg gärna vad ni tycker om klänningen och skorna


Klänning, hår och sjuk son

Mammans lott här i livet är att ständigt lida av för lite sömn........jag har varit uppe tusen ggr ......stora killen hade onti örat och svettades i värmen och lillkillen var nog bara varm.....min man är tillfälligt döv på natten....en konstig åkomma han lider av....eller njuter av för han går i alla fall inte upp plus att han inte låter som att han överhuvudtaget har hört något som helst.....men när morgonen kommer så talar han om hur mkt han har varit vaken pga av barnen............Jajajajajaj MEN HAN GICK LIXOM INTE UPP...................................


Solen steker och det är 32 grader i skuggan här på terassen.......jag klagar inte . jobbar hårt på solbrännan så jag kan se nogorlunda fräsch ut på stora lillasysters bröllop om va 2 ½ vecka i sverige/åtvidaberg.

Är hemma p.g.a att storkillen har ont i öronen....typiskt andra dagen i skolan efter semsern plus att jag skulle haft lärar samtal i eftermiddag. Men nu ser han en film och fått panodil och jag njuter värmen.

Vi har kört fram och tillbaka till örondoktorn. och allt han kunde var bara att pilla ut hårt vax....men sa i alla faall att det var det som gjorde ontt
Hann springa in och köpa den där snygga klänningen jag hittade billigt billigt igår  och som jag ska ha på till bröllopet.....nu återstår bra frisyr- nojjan.....är ju naturligt flat-rak-hårig d.v.s. det ser ut som om jag gått med hjälm på mig hela livet om jag iinget gör med det..... HAR NÅGON EN IDÉ????????.

Stor killen var faktiskt jätte duktig som orkade fölga med i affären.....men han tyckte inte omklänningen ....han tyckte att vi skulle låta den bli i affären......då sa jag " då är det ju tur att det inte är du som ska ha på den" då tittaded han på mig precis som om jag var helt dum.

Efter doktorn åt vi glass så nu orkar vi inte äta lunch.  :0)

Stackars lillkillen ,,,, han är hos dagmamman.men vi hämtar honom snart.söta paret


tokiga paret

ja varför jag o min man är gifta är för att vi är lika tokiga båda två

orättvist

Alla som känner mig vet att mitt öga svullnar lite då och då.......faan jag ser ut som om jag vore från en annan planet. Det kliar!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NEJ min man slår inte mig....doktorn säger att jag nog har herpes i tårkanalen..............alltså sist jag kollade så var det en känd sjukdom som man får på mer pinsamma ställen eller som annars kallas munsår.......men i ögat.....nu undrar ni säker vilken konstig läggning jag har...undra på ni. Jag har intet att dölja.
mina favvis killar på vita duken (uppdaterad)

Names: Heath Ledger

Svensson liv

Precis som i sverige om sommaren , när dagen blir till eftermiddag och kväll så tändes det i grillarna och den härliga marinadgrill lukten ligger som ett tryggt täcka över villakvarteret.

I Danmark vallfärdar danska barnfamiljer  till olika "sommarland" ....Vi har ett " sommarland " bara 20 min fr vårat hus. Vi har då självklart säsongskort.
I 30 graders värme har vi packat matsäck och badkläder.
Våra stackars barn ska bara följa med och vara glada och tacksamma. Men det är nog hyggligt  i alla fall. :0)

Vi spenderar en hel dag med karuseller och vattenrutschbaner(vet ikke hur det stavas)

När vi kör hem somnar vår stora kille i bilen och vill inte vakna när vi kommer hem. Vi krämar upp vatten i badbassängen på terassren även att danska vattenverket varnat om att vi använder för mkt vatten. Men barna måste ju svalka av sig.........Ja så kan de inte tänka nere i afrika stackars barn. guuud vad ego vi är egentligen. Dudden vakanr tjurig och mega trött. vill ingenting....bara kramas och mysa. Vi får besök av stålkvinnan på vägen.....4 barn och alltid rent o fint. Hade jag haft 4 barn på åldrarna 2-9 år så hade jag nog haft det riktigt stökigt och behövt en barnflicka.......men inte min granne. Hon klarar att ha ett fulltidsjobb, passa 4 barn, laga mat och städa så det är kliniskt rent.  plus att hon ställer klockan på kl 04.00 för att ha sex med sin man innan alla barn vaknar. Okej det tycker kanske är lite överdrivet.....jag som inte ens har nån lust kvar......NÄR KOMMER DET DÄR LUSTPILLRET TILL KVINNOR.

Shit hon ger alla oss andra föräldrar dåligt samvete. Plus att hon alltid är mega positiv och glad.......Vad är hennes hemlighet???????

Startar skolan idag fyyyyyyyyy. Barna var helt förvirrade i morse. Ingen ville upp eller äta frukost. De vill ju bara vara hemma och mysa med mig. Det är hårt att starta igen efter 3 veckors semster.

Bägge barn har sovit hela natten NOT!!!!!!!!!!!! så vi är trötta. Hur ska denna dag sluta.


Bajs och "vilskita"

Igen under bältet ja ja mamma jag vet att jag aldrig blir vuxen :0) plus att jag använder ett dåligt språk. förlåt mamma

men VARFÖR "vilskiter" de flesta män????????????

JAg har inte tid att vilskita i 1 timme med en tidning....då kommer det altid ett av våra barn och undrar vad jag gör eller vill att jag ska läsa en bok för dem eller så undrar min man vart jag tagit vägen och om jag är sjuk.

jag har i och för sig inget intresse av att sitta på toa i fler minuter än det tar att kissa...så diarré passar mig fint.

det eneste ställe jag tycker om att sitta lite längre på är dasset vid farmor och farfars sommarstuga. Där finns det gamla veckotidningar från 80 talet och man kan sitta och titta på skogen och på myrorna utanför dörren.

okej om man frågar min familj så har jag nog alltid fashinerats av dass.  det är nog för att jag slipper att bekymmra mig för om mitt bajs luktar eller om det säger plump..........det är ju andras bajs som allaredan stinker där inne så jag kan lungt gå  därifrån och lägga skylden till lukten på någon annan.

Min man, svåger och svärfar kan inte gå på dass.........om de är med på landet så MÅSTE vi köra in till en offentlig toalett inne i Kisa eller så smiter de in på bibliotekets toalett . Konstigt, dom som annars är så glada för att sitta på toa i timmar.


Jag har börjat undra om det bara är ett sättt för min man att få en paus frå familjen..... lätt att säga att man bajsar......ingen kan ju lixom argumentera med det,  eller motbevisa mängden av bajs som kommer ut och i vilken hastighet.......

ja ja jag har bättre saker för mig än att tänka på bajs.

Vår lilla son ser ju jätte kul ut när han bajsar.........alla som har barn kan relatera till hur kul det är att se sina barn bajsa i blöjan...alltså att se deras ansilktsuttryck....verkligen kläm ansikte.

nej nog om bajs

ha en bra lördag

Födelsedagen - presenter

Som ni säkert läst.......om det är någon som läser det jag skriver här så hade jag min 35 åriga födelsedag igår............ d.v.s jag gjorde frukost, fick INGEN present, städade, överaskade min man med att vi skulle ut och äta o se Batman , som förresten var jätte bra..........ja det var ju en kul dag som JAG stod för.

min man är inte romantisk....jo ibland men inte just igår....och våra meningar delas när det kommer till romantik...för så menar han sex och det gör INTE jag.

Okej helt utan presenter var jag inte......jag fick en hemoröjd.................................................................................................................................................AAAAAAJJJJJJJJ!!!!!!!!

vilken gåva från Gud!!!! eller vem det nu är som delar  ut så känslofyllda presenter ..........

Alltså vad har jag gjort som försjänar en sååååå fiiin present.  det är nog en del kvinnors last efter de fått barn....men när stoppar de med att dyka upp........

ville ju inte sitta på badring i biografen så det var bara att ta fram krämen och .....ja ja jag stoppar nu :0)

Men som sagt solen lyste och maten var god och sällskapet av min man och filmen var helt fantastisk.....Chritsian Bale är ju läcker att se på. Plus att min bästa bästa skådespelare Heath Ledger som tyvärr är död , spelade den bästa Jokern i historien.....Jack Nocholson släng dig i väggen.

Min man har planerat en resa till Barcelona som vi ska ta en lång helg i vår som present till mig. Det är jag för övrigt jätte glad för.

Men hallåååå jag har skrivit upp mina önskningar på dörren(tavelkrita) i över en månad...inga dyra önskningar....och  ja han kom inte med eneste ....men jag är inte besviken . Vi ska ju till Barcelona.
Idag för 35 år sedan föddes jagJa för 35 år sedan kl 15.15 en regn dag föddes "lilla" jag.   GRATTIS TILL MIG!!

1973 i  juni i danmark införde de fri abort.....ja ja vilken tur att jag är svensk och att mina föräldrar valde att behålla just mig....

1973 i januari blir Astrid Lindgren hedersdoktor vid Linköpings högskola

1973 25 juli föds den britttiska sångaren Dani Filth från bandet Cradle of filth???????(vem faan har hört om dem)

1973 8 augusti dör Vilhelm Moberg


Det finns nog en massa viktigare saker som hände 1973 .

När man rundat 30 och fått barn så är inte födelsedagar så viktiga.......de handlar mest om attt man ska städa, laga mat  och fixa innan man får gäster..........

Tänk om man en födelsedag kunde få en snygg  och läcker rengöringsman som kom dagen innan födelsedagen och gjorde rent, putsade fönster och masserade mig, filade mina fötter och målade mina tånaglar. HAllååååååå !!!! var är den gåvan??????

Så man var klar och bara kunde njuta av att fylla år.

Julafton i juli

i går vid middagsbordet
Ja jo man skulle ju kunna tro att julafton känns som långt borta.....men dudden längtar alla redan och berättade fint om vad för presenter han gärna vill önska sig. Han startade med att säga att han vill önska sig en radiostyrd bil och sen slungar han ut att han vill ha hål i örat.............................HJÄLP!!!!!! När kommer frågan om tatueringar
Och efter sonen har sagt det så säger min man att han saknar MINA föräldrar. ja jo det gör jag ju oxå massor men att min man gör det....lite konstigt. men vi ser dem ju snart. Ska ju till lillsyrrans bröllop snart..

Lillsyrrans bröllop: Jag har panik, har inget att ta på mig och har inte gått ner de där 5 kg....... har inte skrivit mitt tal än(men den ligger innanför pannbenet har bara inte skrivit den ner)....................skulle skrivit en sång men vet inte vilken melodi alla känner i sverige.......ja många problem :0)

Nog om mig....eller kanske inte. Alla mammor längtar ju efter sina barns första ord. Och att de säger mamma och pappa första gången är ju oxå nått speciellt. Jag hörde min lillkille säga mamma för första gången för någon vecka sedan............felet var bara att han tittade på farfar och sa det............jäkligt orättvist. Här i danmark säger man ju mor istället för mamma men han säger inte heller.
Kvinnors eller min åldersnojja

JA jag rundar 35 år i morgon....undrar hur långt min rumpa har sjunkit....man säger ju att en kvinnas stjärt sjunker ca 16 cm under en kvinnas liv....man har bara inte berättat  hur gammal man ska bli för att uppnå det lägsta i skalan av rumpor.....

Tog en test på facebook igår.... en ålderstest...... det visade sig att jag beräknades vara ca 49,2 år.......HALLÅÅÅÅÅÅ var är party jennie med tuttatna och det blonda håret som kunde parta 5 dagar per vecka och fortfarande vara fräsch när klockan ringde 0630 .......okej lite alkoholistvarning där men, men.

Ni ska inte tro att jag inte trivs med mitt liv nu men jag tycker nog att gud eller vem det nu är som bestämmer att han kunde gett mig några snyggare ben och mindre fläsk runt midjan och lite lättare att gå ner de där 5 kg som jag gärna vill av med.

ja ja min svensk/ grek till väninna....du ska inte klaga över de påhittade celluliterna på framsidan på dina lår.......HA!!!! jag har sett dina ben och de är fortfarnade lika snygga som den dag jag såg dig första gången för minst 17 år sedan.......plus att man inte kan se att du fått 2 barn och till och med fött den sista killen för bara 4 månader sedan.........jag har ju liksom fött min sista för snart 2 år sedan och har fortfarnade inte fått styr på min kropp.......plus att mina bröst har tappat spänsten....plus att jag har celluliter över hela mina ben och min tatuering ser snart ut som en budda.....Nej okej så farligt är det inte...

Okej jag kuuuunde ju ut o springa liiiite oftare än var tredje år.........och göra nååågra fler situps........ooooftare

Men jag saknar min personliga tränare som tyvärr har flytt sverige för att bosätta sig i Turkiet med en turk.......rätt logiskt.

Vi tränade ju ihop minst 4 ggr per vecka..........

men nu bor jag och min härliga familj i en 60-70 tals enplanvilla i ett område på landet.....var är Worldclass eller Friskis och svettis eller sporthallen............ det fiinns ett träningscenter men där har de bara spinning.....och jag HATAR spinning......ja ja jag vet att jag har några inbitna spinningfolk i min familj men jag kan inte tycka om det...kanske är jag för lat.....:0)

Rynkor...okej dem kan jag leva med...änså länge... Jag kommer ihåg damen jag bodde hos i England när jag var 21 år gammal....hon frågade mig om mina allaredan då rynkor på halsen.............ja ja dem bryr jag mig faktiskt inte om. och att hon orkade bry sig om dem....hallåååååå hade hon inget bättre för sig.

Trötthet...ja det kan nog bero på att jag är småbarnsmamma.....men att somna framför tv när klockan är  20.00 på kvällen känns lite trist

ja åldersnojja kommer jag nog att komma tilbaka till


män och grottman syndromet

Jag slutar alldrig att förundra mig över  mäns grottman beteende. och jag har fått bevisat att det inte är medfött.........ta den!!!!!!

Den är inlärd från ca 3års åldern.......av de "vuxna männen " i deras flock. Ett bra exempel är att min man lärde vår 3 årige store son att moona och hans morbror lärde honom att "dra i fingret"...........ja nu slutar det väl aldrig.

Och jag hade en kul snack med några  från familjen...inga namn nämnda så ingen känner sig uthängd.

Om att visa snoppen . Alla män älskar att visa snoppen i tid och otid.

Han berättade om en nyårsafton för många år sedan när han och hans kompisar var härligt nyförälskade i sina nuvarande fruar. De står ute i köket och tjejerna sitter inne i vardagsrummet, de bestämmer sig för att gå in och göra ballongdansen för tjejerna NAKNA.
Alltså jag har alldrig upplevt att jag och mina tjejkompisar fått den ideen ....även om jag tror att många män skulle uppskatta ett sånt nummer.
Killarna i min klass spelade nakenbasket i skolan gymnastiksal varje fredag från 4 till 6 klass. plus at t de tryckte sina små skinnbitar in under dörren in til tjejernas duschrum när vi hade gymnastik

JA det finns många episoder som jag inte vill berätta här men jag har visst sett nog med snoppar i mitt liv att jag blivit trött av dem....stackars min man .....men män generelllt tycker at deras snopp är det bästa som hänt kvinnan......NOT!!!!!! alla känner ju helikoptern! den är aldrig rolig fatta det nu!

Min son sitter en kväll vid middagsbordet och säger plötsligt"titta här min snopp hoppa ut ur mina byxor" jaaaa vad säger man då????? min man sa lugnt och sansat till honom att så gör man inte och att han skulle gå och tvätta händerna. Han har oxå försökt att trycka snoppen ner i golvbrunnen i duschen.......DÅLIG IDÈ! ja de är fixerade de små pojkarna

ja okej endel kommer nog bara med könet men  jag slutar aldrig att förundra mig.


Soliga Danmark

Ja danmark när det är som bäst.....sol och över 25 grader i skuggan

alltid kul att bli morfar tror jag att min pappa tänker....men när man är inbiten rock kille och blir jämförd med Vikingarna av sin 3 åriga barnbarn så tror jag att man tappar modet.

Duddeman sitter i bilen som vi precis köpt och dem som vi köpt den av har glömt en cd med Vikingarna i bilen och Han pekar på den och säger att han voill höra morfar spela. vi sätter på den och hoppas på att han ska inse att han valt fel....istället börjar ungen att sjunga med till "I dina guldbruna ögon" och tycker att morfar spelar jätte bra. :0) humor hi hi hi hi.
Han har hört sin morfar spela och tycker att han rockar fett.

nu rycker mina barn mig i byxorna och vill leka med tågbanan

kram för nu

Mamma rollen

JAg tycker att det är SVÅRT att vara en bra mamma. Jag tappar tålamodet och ropar och skriker åt dom när de inte hör efter.....de blir nog döva snart....... Nej jag skulle vilja gå en mammakurs så jag vet att jag gör allt rätt efter bok och till pricka.

Bara ett xempel: Igår vaknade vi och min man körde till jobbet. (jag har fortfarande semster en vecka mer)  vi åt frukost och såg sommar-morgon tv(på danks tv:"morgonhår").

vi tjafsade lite om tandborstningen men inget allvarligt.

Så hade jag bestämt mig för att vi skulle handla gummistövlar till barna så vi körde in till stan och gick in i skobutiken. det är här det startar........ de busar upp varann så mkt att de springer runt i affären som 2 yra höns och skriker mens jag försöker att få dem till att pröva stövlar och gympadojjor. OMöJLIGT!!!

Men det lyckas till slut och vi går vidare till nästa affär: en sminkbutik, lillkillen(den yngsta på snart 2 år sprang runt och pillade på allt....ALLT! så honom fick jag tvångshålla tills vi betalt. dudden han uppförde sig fint.

Sen skulle vi till en guldsmed....där gick det fint med dem båda.

på väg hem börjar Dudden fråga efter chokladbollar..................skriker chokladbollar. jag säger nej det ska vi inte handla.......men vi kan gärna åka till afffåaren o köpa hushållspapper..........det säger han okej till.

men när vi kommer fram så vill han ha en massa leksaker med in......och när jag säger nej till det oxå så går helvetet löst.... han argumenterar skrikandes at han vill ha leksaker med och jag argumenterar emot....tillslut säger jag att vi åker hem.

Så jag sätter in lilleman på sin plats och Dudden står och skriker NEJ NEJ NEJ.

jag tvingar in victor på sin plats skrikandes och sparkandes.

Alla  utanför affären tittar på oss och ler.

JAg har varit kolugn undre hela senariot...... men när vi kommit halvägs hem och han fortfarande är hysterisk så står jag av. jag skirker att han ska sluta och att jag är jätte arg......han skriker ju bara mer av att jag skriker..........ja och när vi kommer hem kommer han in på sitt rum.... skrikandes och kastandes med leksaker.

efter ca 15 min är han lugn och vi får ett snack och vi blir vänner och vi säger förlåt till varann.

men nu är ju han så trött att han inte orkar äta lunch. han somnar och det blir ro.


Jaaa du min grek/svenska vänninna mina barn kan oxå vara en munfull..........inte som små änglar på santorini när vi har semester och de får allt de pekar på.

kram kram alla vänner fr en frustrerad mamma


Fantasi

Jag avundas verkligen mina barn...eller mest Dudden. hab har den vildaste fantasi.

visste ni att det bor Ninja turtles i kloaken i min infart........jo enligt Dudden så bor de där och det bor lejon och det växer blommor........tala om ett uppvaknande när hans pappa lyfter upp locket och han ser att det är fullt med bajs o kiss där nere.
alla bloggar!!!!!!!

Det är mycket möjligt att alla bloggar men hur faan får de tid??????
Jag försöket at hålla mig rimligr ajour på facebook och på vår hemsida och på aftonbladet.se och på mailen..........plus att jag ska passa på 2 små pojkar som konstant retas med varann. för att inte glömma att jag ska pugga, städa, tvätta fönster och laga mat.

Har precis kommit hem från en härlig och efterlängtad semster påm santorini där vi besökte min riktigt gamla väninna  och hennes familj.

minusset och plusset med resan kan man nog säga var att vi inbjudit  min svärfamilj och min svåger. alltid kul med familj brukar jag säga men man får nog tänka efter några ggr till nästa gång vi ska på semster............. de lyssnar alldrig på vad jag säger....ang barnen....men å andra sidan så är de ju en god hjälp och ett gott sällskap. men som sagt svärmor blev motsagd och fick hönseröv mun..............i 2 dagar..............hyggligt!!!!!!


Jaa duu min grek/svenska vännina jag förstår din delade hållning till sverigen vs grekland. men jag skulle nog föredra sverige i alla fall om jag var dig. Och helt egoistiskt så kommer vi ju närmare varann.

ja jag träffade ju min man på Kreta men han är ju dansk....inte för att säga att det är enklare än att vara ihopmed en grek.......det kan oxå ha sina problem......

måste springa ut till mina barn.

skriver senare

Välkommen till min nya blogg!

Jag är en Svensk i exil i danmark dvs att jag är dansk gift och har 2 underbara pojkar på 3½ år och en på snart 2 år. alltså jag är inte direkt i exil men just nu bor jag här och trivs jättte bra.

RSS 2.0