mamma sysslor

Här i huset är min lott i livet att ta alla bajsblöjor........hur det blev så vet jag inte riktigt men det komm lixom smygandes in i familjen och nu retar jag mig inte ens en gång på att det är så det är.

Vakna i natt av att vår stora kille hade diarré.........ja ha så jag fick stanna hemma från skolan iidag igen..

Det gjorde väl inte sååå mycket men det var ju lite frustrerande.

men min man är ännu mer frustrerad på fjärrvärme installationen. Han är jätte duktig sparar vår ekonomi minst 13.000 danska kroner. många penger.

ja jag tog ju hand om sjuklingen. Han var lite ute och lite inne. men helt plötsligt skriker han att han ska bajsa....okej jag lyfter in honom på toaletten och tvättar hans byxor som det har kommit en liten fis i.....vad jag inte vet är att det har listat sig ut en liten klatt.....PÅ HALLMATTAN. Den som jag preciis har köpt....ooooohlala. jätte kul. bara fram med såpan och starta gnugga.

Det är inte så kul att ha sjuka barn som kräks eller har diarré när man inte har någon tvättmaskin...den står ju i carporten oinstallerad....

Svärmor tvättar våra kläder just nu. M.a.o så får jag dem tillbaka fint strukna och ihopvikta. M.a.o så måste jag vika om alla andra kläder......för när de nytvättade kommer in i skåpet så ser de andra som jag vikt ihop ut som de elaka styvsystrarna i askungen.....de kommer at känna sig utanför. :0)

Snällt av svärmor i alla fall att ordna så fint med våra smutskläder.

Jag damsuger konstant nu när vi ordnar infarten och tvättstugan....bruuummmmm?????

Helt plötsligt när jag skulle starta med maten så funkade inte elen i halvdelen av huset......och säkringarna hade inte gått....... så nu fick vi besök av en elektriker ....inte vårt fe som tur är. kunde ju blivit dyrt.  men det slutade med at vi fick yoghurt till kvällsmat.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0